23.08.2021

Kunst gaat helpen – Hulp bij watersnood 2021

We kennen allemaal de vreselijke beelden van de laatste weken na de zware regens. Velen hebben alles, of bijna alles verloren, en de helpers werken non-stop. Donaties in natura zijn er nu in overvloed. Sommigen van u hebben wellicht mijn fototentoonstellingen in 2017-2019 in de VHS Aachen, de Sparda-Bank, de KuKuK of het Ministerie in Eupen bezocht. Of kent u de permanente tijdelijke tentoonstelling in Haus Ternell. U kunt deze natuurfoto's nu kopen voor de prijs van 90€ ten voordele van de hulpverlening bij overstromingen. 100% van de opbrengst gaat daarheen. De materiaalkosten zijn mijn bijdrage. De campagne duurt de hele maand augustus en september, en elke donateur zal een kopie van de schenkingsoverdracht ontvangen.

Tussentijds verslag:
Er zijn al veel donateurs gevonden die hun huis willen versieren of nu een mooi cadeau hebben. Ik wil iedereen bedanken die tot nu toe heeft deelgenomen! Ik ben opgewonden!
Als we tegen het einde van de campagne een dozijn of meer donaties krijgen, zal ik er nog een bedrag bovenop doen!
Het initiatief staat nu ook op de Facebook-pagina en op de homepage van Haus Ternell – hartelijk dank aan Haus Ternell voor hun steun.
De foto’s, motieven uit de Hoge Venen, in het formaat 30 x 40 cm, hebben een hoogwaardige aluminium lijst, zilver geborsteld, met echt glazen afdekplaat. Hieronder staan enkele voorbeelden van de motieven. Andere motieven op aanvraag. Afhaling of verzending volgens afspraak.
=> Kunst gaat helpen! Hoe meer mensen meedoen, hoe meer en sneller hulp kan komen waar en hoe die nodig is. Ik wil alle donateurs bedanken.
Iris Köhler, natuurgids, bosgids-NLP moorandmore@gmx.de +49 152 22963319
Foto voorbeelden: