31.08.2021

Proefdag in Ternell House – 19.09.2021

In verband met de maatregelen die zijn genomen om het Coronavirus in te dammen, zal onze jaarlijkse "Open Dag" dit jaar in een iets andere vorm plaatsvinden. Dit jaar, op zondag 19 september 2021, nodigt Ternell House u uit voor een "proefdag" van 10.00 tot 17.30 uur. Op deze dag kunt u een selectie van activiteiten ontdekken die in het kader van ons jaarprogramma worden aangeboden.

Zoals altijd is er een gevarieerd aanbod voor jong en oud, maar de activiteiten vinden plaats op vaste tijden en alleen op afspraak. Op het programma staan: Bosbaden, begeleide Venwandelingen (door de meest uiteenlopende heidegebieden), een interactieve workshop over overstromingen, een bijenanimatie, presentaties over nestelhulpen, steenschilderen voor kinderen, natuurverhalen bij de open haard (voor het hele gezin), experimenten in het laboratorium, workshops over het thema heidebedden, evenals onze populaire begeleide paddenstoelentochten.

Alle activiteiten op deze dag zijn gratis. Het aantal deelnemers is echter beperkt, dus voorafgaande telefonische inschrijving is noodzakelijk (+32 (0)87 55 23 13). Een leuk dagje uit voor het hele gezin.

Voor alle binnenactiviteiten moet een Covid Safe bewijs worden overlegd.

Het volledige programma in het Duits vindt u in de bijlage.