23.08.2022

Open Dag in huis Ternell

Op zondag 11 september 2022 nodigt Haus Ternell u uit op zijn jaarlijkse open dag van 11.00 tot 18.00 uur. De laatste jaren is dit evenement uitgegroeid tot een populaire bestemming voor een dagtrip dankzij het brede scala aan activiteiten voor jong en oud. Na een onderbreking van twee jaar in verband met Corona kunnen bezoekers zich dit jaar eindelijk verheugen op talrijke praktische activiteiten en informatie- en verkoopstands.

Het programma omvat: Speuren en spoorzoeken, uitleg over de veenbodem, vilten voor kinderen en volwassenen, “Bos maakt slim”, ponyritjes, zaadbommen maken, sintels verbranden, stokbrood en wilde kruiden, smoothiebar, klimmen, honingverkoop en knutselen met was, insectenhotels bouwen, “Weven, spinnen, vlechten”, “Geotoopdag” wandeling, Philippe Hunger geitenboerderij, boekenkraam en nog veel meer….

Er is dus voor elk wat wils en het is zeker de moeite waard om ons een bezoekje te brengen.

Alle activiteiten zijn gratis.

Omdat we vaak een parkeerprobleem hebben, bieden we een gratis bon voor koffie met gebak aan voor mensen die met de fiets of de bus kommen.

Naast de reguliere busdienst, bieden wij een kleine pendeldienst aan. Binnenkort zal hier op onze website meer informatie te vinden zijn.

Bron text : eupen.be

Bron Foto: ostbelgien.eu