9.06.2020

Huis Ternell opent zijn deuren op 15 juni

Vanaf 15 juni is de receptie en de toeristische informatie van Huis Ternell weer geopend. Onze aanbiedingen zijn ook geleidelijk aan weer beschikbaar, maar met bepaalde beperkingen. Het restaurant is vanaf 12 juni weer open.

Vanaf 15 juni is de receptie van Haus Ternell weer geopend. Verjaardagen van kinderen en andere activiteiten zijn dan weer mogelijk. Alle activiteiten zullen plaatsvinden onder de huidige veiligheids- en hygiënemaatregelen. Zo mogen er bijvoorbeeld niet meer dan 4 personen tegelijk in de ontvangstruimte komen, moeten de handen bij binnenkomst worden gedesinfecteerd en wordt er voorrang gegeven aan kaartbetalingen.

De activiteiten uit onze evenementenkalender zullen vanaf 1 juli weer plaatsvinden, maar voorlopig met een maximum aantal van 10 deelnemers. Deelnemers worden gevraagd om hun eigen mondbeschermers mee te nemen.

Wij danken u voor uw begrip voor deze maatregelen, die moeten helpen voorkomen dat de epidemie opnieuw de kop opsteekt, zodat we allemaal gezond blijven.

We kijken er naar uit om u binnenkort weer hier in Ternell te verwelkomen.