2.03.2020

Grote lenteschoonmaak van Wallonië – wees erbij!

Elk jaar in het laatste weekend van maart organiseert het Waalse Gewest een grote lenteschoonmaakactie. Scholen, verenigingen, jeugdgroepen, burgers… worden uitgenodigd om een afvalinzamelingsactie te organiseren. Ook wij hier in Ternell willen graag meedoen en het prachtige Hertogenwald opruimen van het rondslingerende afval. We zijn blij met iedereen die ons steunt.

We ontmoeten  hier op Ternell, 29 maart om 10:30 uur. Registreert u zich a.u.b. per telefoon of e-mail, zodat wij voldoende materiaal klaar hebben staan.

Bijna 115.000 mensen hebben zich al geregistreerd om de campagne te steunen en onze natuur schoon te houden. Want een schoon milieu is een belangrijk deel van de kwaliteit van leven voor ons allemaal. Daarom zijn we blij dat we onze bijdrage kunnen leveren aan de Grote Lenteschoonmaak van Wallonië en hopen veel enthousiaste collega-verzamelaars te vinden.

Iedereen die meedoet krijgt een waarschuwingsvest, een paar handschoenen en een grijper om het verzamelen veilig en aangenaam te maken.