19.11.2021

Coronabeschermingsmaatregelen

Vanwege de stijgende infectiecijfers heeft het nationale concertcomité besloten dat vanaf 20-11-2021 bij alle evenementen, zowel binnen als buiten, maskers verplicht zijn vanaf 10 jaar, ongeacht de omvang van het evenement. Wij willen erop wijzen dat deze maatregel gevolgen heeft voor al onze evenementen en vragen om uw begrip.

Tussentijds verslag:
Er zijn al veel donateurs gevonden die hun huis willen versieren of nu een mooi cadeau hebben. Ik wil iedereen bedanken die tot nu toe heeft deelgenomen! Ik ben opgewonden!
Als we tegen het einde van de campagne een dozijn of meer donaties krijgen, zal ik er nog een bedrag bovenop doen!
Het initiatief staat nu ook op de Facebook-pagina en op de homepage van Haus Ternell – hartelijk dank aan Haus Ternell voor hun steun.
De foto’s, motieven uit de Hoge Venen, in het formaat 30 x 40 cm, hebben een hoogwaardige aluminium lijst, zilver geborsteld, met echt glazen afdekplaat. Hieronder staan enkele voorbeelden van de motieven. Andere motieven op aanvraag. Afhaling of verzending volgens afspraak.
=> Kunst gaat helpen! Hoe meer mensen meedoen, hoe meer en sneller hulp kan komen waar en hoe die nodig is. Ik wil alle donateurs bedanken.
Iris Köhler, natuurgids, bosgids-NLP moorandmore@gmx.de +49 152 22963319
Foto voorbeelden: